tisdag 10 februari 2009

Han kan ha rätt.

Om man ska tro Diesel så är det viktigaste i världen inte att dammsuga, skriva här, eller att diska.
Det viktigaste i världen är att ta upp honom i knät och killa öron.
Han kan ha rätt.
Så jag gör det nu. Så hörs vi senare.

6 kommentarer:

Cicki sa...

Helt klart ett klokt beslut. Att klia katter är bra för sinnesron. Själv ska jag krypa ner i sängen igen. Tyckte jag kände mig bättre ett tag. Nu har jag varit uppe i 1½ timme och huvudet snurrar. Inte runt på halsen utan invändigt. See you later, alligator.

Anonym sa...

Va å shoppa med morsan igår. Jag gick omkring i butikerna med en truddelutt i tankarna; I´m goin´crazy just to let you knouuoouuw, o baby, dajdajdaj lala..Kommer in på endera av klädaffärerna, å där.. som en slöjridå i taket vad får jag höra? Jo, samma alltför sällan hörda Donna Summer-låt som jag har som en tankeloop i huvvet! Tala om sammanträffande!? Nu ska jag klappa katten här, AJ DU jag menar förstås dammsuga, hehe ;o) /Sen måste jag nog träna handlösa luftvoltar i hallen, tror jag/

Shirouz sa...

Hej Cicki,
ja, och det går ju inte att säga emot en katt som bestämt sig för att just där och just då ska det klappas. Det är bara att lyda order.
Uj, ja det var tur att det inte var utvändigt, även om invändigt inte låter roligare det, krya på dig och ha det gott :)

Shirouz sa...

Hej,
ja, det är onekligen skumt när det inträffar, vad är oddsen på det månntro?
Jag hann både dammsuga och klappa katter här, så jag har varit otäckt effektiv. Jag tar igen det med en slö-och-slappardag imorgon tänker jag ;)
Ja, öva på med volterna, jag förväntar mig att se att du behärskar dem till fullo nästa gång vi ses. Själv har jag glömt vad jag skulle lära mig... :)

Anonym sa...

Joo, om du kikar på Whitney´s video till "I wanna dance with somebody" så minns du glid-i-sidled-dansen du ville kunna. Ska själv försöka hålla mej vaken hela natten IGEN här! Men planerar å vara uppe med tuppen i morrn, d v s den tupp som vaknar vid c:a 12. /Disco-Fimpen/

Shirouz sa...

Hej Disco-Fimpen,
ja, just det, det var det jag skulle lära mig, ja!
Jag får träna som en iller för att få in det, jag tänker att jag kommer att inhösta väldiga applåder på nästa storfest om jag kan de movesen ;)
Jobbat natt igen? Usch, men då är det långt till nästa gång förhoppningsvis.