söndag 15 februari 2009

För övrigt.

För övrigt.
Jag slår vad om att ni tror att ni känner mig vid det här laget.
Men minns när jag outade min kärlek till cowboyhattar, jag vet att jag knockade sockorna av en del i församlingen då.

Så jag tänkte tala om vad jag gjorde i fredags.
Jag missade Let's Dance.
Och det gjorde ont.

Som tur är gick det i repris idag.
Jag sitter som klistrad.
Jag vaggar med i musiken och jag tycker att Sveriges starkaste man dansar som en gud.

Jag ser med försoning på sällskapsdans dock inte så mycket att jag kan se mig själv vagga fram över ett dansgolv som bihang till en man som har tagit på sig en skjorta som luktar malmedel och har på tok för mycket after shave.
(Jag vet. Jag drog till med det värsta scenariot jag kunde komma på i förebyggande syfte för mig själv.)
Där någonstans går gränsen.
Men man vet ju aldrig, rätt vad det är kanske jag hoppat över den och befinner mig på ett danshotell med dansskor och hela kittet.
Man vet aldrig.

4 kommentarer:

Cicki sa...

Jag ger mig sjutton på att det är de där ouppfostrade ungdomarna inunder som smittat ner dig med sånt där slisk. Här ska det minsann inte dansas nåt, inte ens på TV.

(Erkänner lite försiktigt att egentligen vill jag nog oxå se på Let´s dance om det inte var så att sambon får utslag av sådana program. Jag känner mig inte speciellt uppoffrande utan överlever faktiskt utan detta program)

Qallafjottir sa...

En gång för länge, länge sedan skulle jag dansa offentligt på en föreställning som en av rövarna i Kamomilla stad. Hur jag än försökte var det som att benen levde som med ett eget okontrollerbart nervsystem - min hjärna fattade men mina steg var dissidenter. Till slut blev Jesper och Jonatan riktigt irriterade. Det botade mig för livet vad det gäller sällskapsdans.

Shirouz sa...

Hej Cicki,
Utan tvekan så har de börjat utöva ett indirekt dåligt inflytande. Aldrig trodde jag väl att jag skulle behöva bo i samma hus som charadlekande vissjungande ungdomar.
Jag ger mig den på att nästa gång jag kommer ner i tvättstugan har de väl tagit bort allt ludd ur torktumlaren också.
Du har nog utan tvekan en klok sambo, jag känner ju själv att det här Let's dancandet bara är ytterligare ett steg utför...

Shirouz sa...

Hej Quallafjottir,
jag känner igen den där känslan, jag gick i buggklass (jo, jag gjorde det, men det torde vara preskriberat nu) och där skulle vi korsa benen på alla omöjliga sätt. Jag förstod precis men benen trodde att de fått uppmaning att leka ormmänniska och slå knut på sig själv två gånger.
Det är enda gången jag lyckats ramla omkull stående helt stilla.

Hm, när jag tänker på det, kanske en buggkurs eller i värsta fall en roll i Kamomilla stad kan vara min räddning...