lördag 7 februari 2009

Jag har inget att ta på mig!

Det finns (minst) en tid i varje kvinnas liv då hon står och framför garderoben och gallskriker:
JAG HAR INGET ATT TA PÅ MIG!!!!!!

Precis där är jag nu.
Om en kvart kommer Fimpen på förfest, sedan är det vidare transport ner till klubben med band (med den gudomlige gitarristen) och JAG HAR INGET ATT TA PÅ MIG!

Och vad gör jag? Jag sätter mig och skriver. Som om det skulle hjälpa.
HJÄLP!

10 kommentarer:

Bitten sa...

Hoppas du hittade nåt att ta på dig. Skulle inte vilja att du gick naken mitt i vintern ...

badgear sa...

Ut med Fimpen? Med lite bottenlöst tråkig lördagshumor skulle jag undra om det inte för kvällen skulle klä sig med ett nytt filter.

Annars är det väl rätt så lugnt.

Och det stämmer, jag steker faktiskt leverpastejen tillsammans med äggen. I smör. Får en trevlig yta, och en bra sälta.

stella sweden sa...

...gå naken? Vissa gillar de...

Cicki sa...

Hoppas du hittade något du kunde acceptera och att kvällen blev lyckad. De andra inläggen ska jag besvara en annan dag. Just nu känns det som att skallen är full av äckligt snor så jag orkar inte tänka.

Shirouz sa...

Hej Bitten,
jodå, till sist, efter att ha förkastat i stort sett allt i garderoben så tog jag det jag hade tänkt från början. Att man aldrig lär sig...

Shirouz sa...

Hej BadGear,
he he he, inte så dumt, jag uppskattar den typen av humor.
Hmm, det måste jag testa, jag tänker, det måste smaka lite som ugnsbakad leverpastej men varm. Kanske till kvällsmat, just nu är tanken på mat ganska långt bort.

Shirouz sa...

Hej Stella Sweden,
tanken föresvävade mig ett tag, antingen det eller i en stor svart sop-påse med tillhörande sop-lock, ett sånt däringa runt, vad det nu heter som huvudbonad. :)

Shirouz sa...

Hej Cicki,
jodå, till slut så. Har influensan drabbat dig? Krya på dig, massor med echinagard och vitlök och chili och jag vet inte allt. Och givetvis en bra bok. Och glass :)

Anonym sa...

Höh! Nu haru väl haft en VÄLAN skön söndag, hehe. Skriv nåt, för här lusar tiden saaaakta fram och jag behöver förströs med något sköj ;o)/Gloria GAYnor/

Shirouz sa...

He he, blotta tanken på att skriva var väldigt fjärran igår. Jag hade fullt upp med att kontrollera tvs alla kanaler, klappa katter och vårda huvudvärk...