måndag 30 juli 2018

Folk är inte kloka nuförtiden.

Du... Folk är inte kloka nuförtiden...
(Är det vad du har att säga, efter nästan två månaders bortavaro från bloggen? säger du.)
Ja, det är vad jag har att säga,jag läser att man ska bada fötterna i mjölk och bikarbonat.
I fem minuter så ska man ha fötterna i ljummen mjölk. Alltså inget långt härligt fotbad att tala om. Och vi har väl alla värmt mjölk och skurat spisen sedan?
Ingen? Bara jag? Hmmm?

Jag undrar vad som kommer härnäst, Caligulas skönhetstips? Häll allt ditt guld på golvet och trampa omkring på det. I fem minuter. Inte mer.
Och så läser jag hur man ska bli populär på nätet. Håll dig till ett ämne, var inte spretig och gör si och gör så. Men hur jävla kul är det? 
Tänk dig om jag höll mig till ett ämne här. Du skulle undra om jag blivit sjuk.
Jag med. Å andra sidan är idén att kunna hålla sig till ett ämne fascinerande. Tänk att aldrig flyta ut och börja tänka på hur det skulle vara att bo med sig själv, eller bo i Twin Peaks, jag tror till och med att jag skulle gilla körsbärspajen. 
Eller att inte tala om hur jag letat och letat för att få reda på vem trummisen är på Paul McCartneys 'Come on to me'. Jag gillade inte låten alls först men den växer till sig och trummorna är mäktiga.
Men vem som trummar är en hemlighet. Jag ska leta lite till ikväll.

Och hur jag har smålett när jag varit hos vännernas loppis, det är en väg som delar sig i två ner till loppisen, i mitten står ett hus. 
Jag har till dags dato inte sett en människa som tar vägen närmast boningshuset, de går bakom det lilla huset.
Jag har suttit på altanen och tänkt 'Hmm, det är en fråga om revir...' och känt mig som Desmond Morris. Kan knappt vänta till den dagen när jag ser någon ta den närmaste vägen tätt intill huset. 
Det borde vara en intressant människa eller någon med inget revirtänkande alls vilket kan bli ganska jobbigt.
Du vet, typen som står i knät på dig och frågar hur du mår och sedan när du tar ett steg tillbaka så följer människan efter dig och du tar ett steg ytterligare tillbaka och människan följer så att det ser ut som om ni dansar någon märklig dans som ingen av er är bra på.


Inga kommentarer: