måndag 18 juli 2011

Festfirman Kaos.

Lippe har redan berättat att hon och jag och Witchen har haft en massa bus för oss med ett 50års-firande, och till dem som sitter och trummar irriterat med fingrarna på keyboarden och undrar var bilderna är säger jag att ni får nog adda mig på facebook om ni ska se dem, ity att jag inte är människa att sätta mig in i hela tumnagels-principen...
Men, se, det är inga problem, bara skriv en kommentar med vad ni heter och så publicerar jag den inte utan addar er som vanligt. Lätt som en plätt. :)

Och visste ni bara hälften av allt kaos som föregick själva kalaset skulle ni nog gå ner på knäna allihop, Lippe hade den strålande idén att vi skulle starta en festfixarfirma och kalla oss "Festfirman Kaos" eller vad det nu var igen, jag kommer inte riktigt ihåg, men jag tror absolut att vi skulle vara mycket anlitade!

Kalaset blev hellyckat men jag har mina funderingar efter en kväll som den, jag höll mig oroväckande nykter för att vara jag (och nej, jag brukar inte direkt studsa fram på öronen, men tro mig när jag säger att jag definitivt brukar vara rundare under fötterna...) och hade en del märkliga konversationer med ensamvargar som av någon anledning hittade mig med målsökande precision.
Varje konversation inleddes ungefär med "Jag tycker om att vara själv.." eller "Jag är en ensamvarg.."

Ett tag undrade jag om jag hade en osynlig bricka märkt "Professionell ensamvarg, var god kom till mig och tala om ensamhet." och grubblade över om helt plötsligt tv4 skulle dyka upp och säga att jag hade huvudrollen i nästa dokusåpa. Detta hände inte, men mycket, mycket annat.

Bandet förökade sig på ett märkligt sätt, från att ha varit tre personer, till 4 och sedan plötsligt till 5.
Ölen förminskade sig på ett märkligt sätt, från att ha varit lass på lass till en ensam platta som stod och grät så översiggivet i ett hörn i köket.
Likören som Lippe hade med sig flödade ymnigt som en fontän, kaffet porlade och en smörgåstårta rasade i golvet vid uppställningen och fick både mig och Witchen att skrika alla svordomar vi kan, och vi kan många...
Födelsedagsbarnet blev överraskat något så ända in i den och vart man än såg var det leenden och skratt och helt jävla underbart!

För övrigt, bokstavskontrollen är borttagen nu, och jag svarar på era kommentarer lite senare.
Det är så fullt med intryck, minnesbilder och ord i mitt huvud nu, så jag tror att jag ska ge mig iväg till torpet och bara vara ett tag.
Lite musik (läs "mycket") lite mat och dryckjom och ett utedass fullt med tvestjärtar låter inte så dumt alls nu.

6 kommentarer:

Lippe sa...

Hahahaha!! ALTT blev verkligen skiitbra!! Smörgåstårtorna var supergoda och räckte, musiken ösig och när inte ens musikerna vill sluta spela och gå hem har man fixat årets kaos-kalas!!!
I vårt företag kan Witchen stå för maten och du o jag för kaoset!!
Jag addar dej.....
Kramar!

Kalle Byx sa...

Ser fram emot rapport från tvestjärtsdasset.

AprilSus sa...

Låter som ni fick till ett riktigt härligt partaj! :)

Åk och ta igen dig du på torpet, men akta dig för tvestjärtarnas nyp. De gör förbaskat ont och äckliga är de också...

Kramis!

Chorizo sa...

Äsch, jag tryckte på fel knapp och kommentaren for iväg innan jag var klar. Nu finns också mitt bloggnamn med

Cicki sa...

Det verkar varit en hejdundrandens kul fest. Hade inte en aning om att du och Lippe hade ihop det....:-)

Ska kolla på bilder på FB

Qallafjottir sa...

Hej Ulvstrumpa. Kul att läsa dig - och att upptäcka att jag fortfarande finns kvar under dina favoriter med ett två år gammalt blogginlägg som nog inte går att hitta längre :-) Men nu är jag tillbaka, dystrare och mer nykär än någonsin på http://qallafjottir.blogspot.com/ Bara som ren info...