fredag 4 april 2008

Ett skäl för morgon-tv.

Jag har ett tungt vägande skäl att se morgon-tv, alla ser ut som i Disneys jultimme, när Kalle precis vaknar upp i husvagnen med ögon som verkar misstro precis allt han ser.

Alla ser lite grumliga ut och verkar längta efter att gnugga ögonen och ruska på huvudet precis som han gör...
Antingen så är de storögda och ser ut som om någon kört dem ur sängen med Musse Piggs väcknings-maskin eller också har de ögon som desperat verkar försöka begripa att de faktist är uppe och med i tv vid en så okristlig timme.

Jag älskar det. Själv sitter jag i soffan, med ögon som försöker begripa att det är meningen att de ska försöka ta in bilden och få en innebörd i det de ser, men jag kan ju, till skillnad mot de på tv gnugga ögonen och skaka på huvudet allt vad jag orkar.
Vilket jag också gör.

4 kommentarer:

Anonym sa...

He he. På julafton när Kalle sitter på sängkanten och blinkar i otakt med sin svullna ögon, då flinar alla i min familj; "det där är Pälsmössan på morron!" /Trötters lilla tös/

Shirouz sa...

Hehehe, förra seklet när jag bokade biljetter så brukade kunderna referera till mig som "det var hon som ser så trött ut som gjorde bokningen."
Även om de hade varit inne på eftermiddagen eller kvällen och gjort bokningen.
Jag begriper ingenting, jag som alltid ser så alert och klarvaken ut. (Du skulle se mig nu förresten, jag har städat en garderob och har fått trä tandstickor vid ögonen för att hålla dem öppna. Snacka om trötta ögon...)

Shirouz sa...

Jag menar tändstickor givetvis. Och jag menar givetvis inte att jag har trätt tandstickor vid ögonen. Det där talesättet med tändstickor är precis som borta nu, men du hajar vad jag menar. Tror jag.

Anonym sa...

Å till mej säger dom "gomorron" när jag kommer till jobbet kl 12 och ska jobba kväll /Pälsis/