torsdag 31 juli 2008

Morr-ning.

Jag vet inte riktigt hur länge Asta ska vidmakthålla sin nya intressanta stil med morrande och förtvivlat resande av päls. Vid det här laget gäspar både Diesel och jag åt henne och förut när jag tog upp henne och frågade om hon var en larvig katt så tittade hon på mig och verkade nästan hålla med.
Ibland glömmer hon sig och står bredvid Diesel och äter, eller ligger nära honom, men sen är det som hon kommer på att "Ja, just det, han var iväg flera timmar i förrgår!!! Hmm, nog luktar han lite konstigt än?" och sedan är morr-sången i gång igen.

Hon fick Onaka till frukost imorse, detta åts medan hon sneglade åt alla håll, precis som om hon var i en vild djungel med främmande djur överallt som bara väntade på att kasta sig över henne.
Nu sitter hon på balkongen och funderar över livet.
Diesel sover som en gris.
Jag har varit ute en mil och vad är det med motionärer egentligen? Har de betalt för att se så sammanbitna och tjuriga ut som det bara går?
Har hittills inte mött någon som ser riktigt glad ut.
Hmm. Det kanske inte jag gör heller kom jag på. Å andra sidan avhåller jag mig aldrig från att skrika "Tjoohoo!" när jag åker i den långa nerförsbacken över ån.
Eller att råma till kossorna när jag åker förbi.
Lite roligt måste man få ha.

Inga kommentarer: