onsdag 31 augusti 2011

Jag är så jourhavande, jag.

Och nej...
Jag har inget direkt jäkelskap för mig just nu.
Jag har däremot kastat mig in i ett hektiskt sällskapsliv, där jag vikarierar som jourhavande psykolog, jourhavande uppsträckare, (vilket innebär att man säger "Skärp dig för fan!) jourhavande "honsomharhandomalltmeninteharenaningomvarhonharhänderna", jourhavande yrskalle, jourhavande "vadfanärdetförfelpåfolk?" och jourhavande festfixare för en kärringfest.

Syster är jag däremot på heltid nu för tiden.
Det är så jävla coolt så att jag ler bara jag tänker på det...

För övrigt, det snurrar på något så trint ända in i den här. Ibland är det som en karusell och ibland som en berg-och-dalbana.
Som jag brukar säga; vad det än är, så inte har jag tråkigt.

Mer kommer senare, nu ska jag flänga ner med en kattbur (jourhavandekattbursutlånare) samt sedan åka iväg för att fika (jourhavandefikakompis) och när jag kommer hem ska jag läsa mer i min otroligt vansinnigt spännande bok (jourhavande läsare) samt laga till en otroligt kulinarisk lunch (jourhavande  majsschnitzelskrängare.)

Och ja. Det finns plats för fler jourhavande sysslor. Bara säg till, så dyker jag upp.

6 kommentarer:

Mångmamma sa...

Jag skulle behöva en jourhavande städerska men eftersom jag i grund och botten tror på att ta hand om min egen skit (och resten av familjens ...) får jag nog låta dig slippa den uppgiften!
Tyvärr!

AprilSus sa...

Ditt liv låter som rena rama motsatsen till mitt. Du är på nöjesfältet och åker både bergochdalbanor och karuseller om vart annat, medans jag känner mig som om jag befann mig i en isoleringscell. Jag har visserligen aldrig varit i en sådan, men som jag kan tänka mig att det skulle kännas? Medans du får agera jourhavande alltiallo, så är det inte en kotte som frågar efter mig, ja förutom mina döttrar, ett envist särboex och min mamma som bra pratar väder och vind var eviga dag. *suck*

Så jag skulle nog behöva en jourhavande kompis just nu? Då min mediala förmåga är lika med noll och jag inte kan få kontakt med min bästa vän som befinner sig på andra sidan sen ett par åt tillbaka. Eller ett jourhavande medium kanske? ;) Du verkar ju vara fullbokad, så det är ju tur du hinner med några jouruppdrag som ger dig själv lite trevlig avkoppling (bra bok) och mat i magen.

Ha en fortsatt fin dag. Kramis!

Gubben sa...

Men hur orkar du? Har du en jourhavande assistent också?

Fröken Hulda sa...

Take it easy även om du har kul. Jag var jourhavande allt-i-allo för länge... fast jag inte fattade det. Det straffade sig till sist. Hoppas du inte hamnar där. Typiskt för oss JA-sägare.

Märta sa...

Tur du tog dig tiden att agera jourhavande bloggerska också! :)

Moster Ma sa...

Jourhavande underhållare hos mig!