tisdag 21 november 2017

Jag är en fullfjädrad kärring.

Jag har  blivit en fullfjädrad kärring. Det kan jag nöjt konstatera efter att ha författat två (2) klagomål till fb, småskrockat inte alltför vänligt åt ett flickebarn som pratade om vad man ska ha på sig vid julfesterna, tydligen är julgranar i öronen inget alternativ, samt skakat på huvudet åt ett antal artiklar jag läst, samt, icke att förglömma att jag sagt 'Folk är inte kloka' ett antal gånger idag.

Jag har också lyckats klicka i en knapp på den andra bloggen, jag tyckte knappen såg trevlig ut, vilket räcker som skäl, samt författat en liten drapa om hur duktig jag är på att prokrastinera. 
Vilket jag också gör här, för, ser du, jag tänker skaffa instagram.
Alla har instagram. Jodå. Jag har förstått det.
När till och med Iggy Pops kakadua har det så förstår till och med jag att jag missat något.
Men, det är en låååång startsträcka från att tala om det till att skaffa det.
Man ska ju ha nytt lösenord och en käck handle. Därför är jag här och för att motivera mig satte jag på lite Led Zeppelin på youtube.
Andra låten som spelar nu är Rock and Roll och redan när jag såg den i spellistan sade jag 'Alltså, då går det ju inte att göra någonting när den är med.'

Jag vet. Det låter måhända mystiskt, varför inget kan göras när den sången är med, men det bara är så. Det är någon slags universell lag som träder i kraft och påbjuder minsta möjliga aktivitet. Det är som en härlig rock and roll-filt glider ner från himlen och sveper in mig och viskar 'Äh,men du, imorgon är en annan dag. Och i övermorgon... Ännu bättre.. Nästa vecka? Ah... Varför inte.'

Inte kämpar jag emot heller. Det är ytterligare en universell lag, man säger inte emot en Led Zeppelin sång.

För övrigt har jag stått en halvmeter ifrån Robert Plant.
Jodå. 
Ok då. Det var en vaxdocka av honom. Men kläderna var hans.
Det är sant.

5 kommentarer:

Cicki sa...

Jag har Instagram men för mig är startsträckan stor mellan att fota och lägga upp bilder där. På FB går det bra, men Insta nähä. Det går inte bra.

Ursula sa...

JAG har inget Instagram - tro mig!
Och inte har jag någon lust att skaffa ett heller.
Så'n är jag, och det står jag för, haha!
Ha det gott, och glöm inte strumplådan för Instagram!

Shirouz sa...

Hej Cicki,
jag känner detsamma, det är enkelt på fb men på instagram måste jag logga in och ha mig. Samt att det inte verkar gå att posta liggande bilder. Eller det kanske det gör men inte jag begriper hur....

Shirouz sa...

Hej Ursula,
jag har lyckats skaffa ett konto, men sedan har det blivit lite stiltje,
glömmer inte strumplådan, jag tänker ofta på den, men sedan är det startsträckan för att komma hit. Ibland går det, ibland inte :)

Cicki sa...

Det är väl där det brister för mig också. Det bär sig inte åt som jag vill. Det ska va´enkelt om det ska vara nåt. :-)