fredag 18 augusti 2017

Hur man läser min blogg.

Jag har tid över. Så jag tänkte skriva en manual om hur man läser den här bloggen. (jo, jag kan se att du ser ut som ett frågetecken nu... )
Vän av ordning kanske tror att det är så enkelt som att läsa bokstäverna och forma meningar i hjärnan.
Det kan verka så.
Men det är bara steg ett i hela processen att läsa den här bloggen.
Efter att man har läst bloggen ska man 
alt 1/ ta ett steg tillbaka, djupandas och fundera på vad man just läst.
alt2/ skaka på huvudet och återgå till att knyppla köksbänkar.
alt3/ raskt peta sig fram till kommentarsfältet och skriva en kommentar.

För den som nu undrar om det finns ett rätt alternativ så vill jag meddela att alla tre alternativen är rätt. 

Jag får backa lite här nu, en fb-vän påpekade att jag bör tala om att man läser uppifrån och ner, samt från vänster till höger.
Om någon till äventyrs börjat nerifrån och upp samt läst från höger till vänster och fått någon mening i det så vill jag bara gratulera. Ingen tårta till dig dock.

Sedan! Nu kommer vi till riktigt interaktiva grejer. High tech! Jag är omåttligt stolt över bilden till höger. Titta där. Japp. Katt. Gäspande katt.
För muspekaren över bilden på katten (jag vet, roligt så att det inte är sant, eller hur? Sådan är jag, otroligt skojsam och alltid pigg på humoristiska saker).
Nu klickar vi. Långsamt och bestämt.
Och titta! Du kommer till min sida!

Jag vet. Lägg av och jag tror inte det är sant och va och hur är det möjligt?
Det är det inte.
Det är inte min sida. Inte min riktiga fb-sida. Innan man äntrar den så måste man ha svart bälte i humor och vara råbarkad som en björnbuse i motvind.
Men man kommer till Ulvstrumpas sida. Som är bloggens sida. Som är min.
Stiligt, va?

Där kan man meddela sig med mig. (tror jag, jag måste kolla inställningarna en vacker dag men jag har bara tittat in för att delge mina uppdateringar, säga 'Hu!' och 'Fan heller!' åt fb-reklamen som försöker få mig att betala för att tvinga på ännu fler oskyldiga människor reklam för min sida.
Jag är en snäll människa. Jag vill ingen så ont.)
Kanske drumpf. Men han är inte intelligent nog för att läsa uppifrån och ner och från vänster till höger ändå. 

Hm... Var det allt? Jag tror det. Om det finns några dunkla moln så talar du säkert om det för mig. Finns det dunkla moln på din himmel kan jag inte göra så mycket åt det mer än att gratulera och fråga var du befinner dig och om det regnar så packar jag en resväska och står på dig trappa om ungefär tio sekunder.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Katt???

//Mobilsurfande Ursula

Shirouz sa...

Hej Ursula, åh, den kanske inte syns då, bilden med min äldsta katt, här är länken till min facebook-sida: https://www.facebook.com/pages/Ulvstrumpa/568983773126166

Shirouz sa...

Äsch då, jag trodde att det skulle gå att bara klicka på länken men jag får det inte att fungera så... Kanske det är bättre på mobil... Annars kan du söka på Ulvstrumpa på facebook och där syns min sida. :)

Baronessan sa...

Jag fattar ingenting. Kan bero på att klockan är 2 på natta. Kan också bero på att jag är född korkad. Eller så är det fullmåne. Återkommer för nyfiken läsning imorgon. Alltså idag - när jag har sovit. G'natt!

Shirouz sa...

Hej Baronessan,
jag tror definitivt att klockslaget har något med saken att göra, korkad har jag aldrig uppfattat dig som :D