tisdag 25 februari 2014

Odräglig? Jag? :D

Jag är en synnerligen misstrogen natur, jag tror att vi har kommit fram till det vid det här laget.
Nya rön möts med viss skepsis från mig, härom dagen sa en vän att det var så bra att blanda mandelolja och aloe vera och smörja in det i hårtopparna.
"Vem säger det?" sa jag och vännen sade att det var en vän som sade det, varvid jag förhörde mig om huruvida den vännen hade haft problem tidigare med håret.
Vilket hon hade haft. Men nu var det jättebra.
"Hon har till och med slutat att blondera håret, hon färgade håret jämt förr!" sa min vän triumferande.
"Åhå!" sa jag, "det förklarar ju saken, att färga håret sliter,det vet vi ju alla, så att hon slutat med det är nog det som gjort hennes hår bättre."

Då sa min vän att jag skulle sluta att vara så förbannat odräglig.
Tänk, otack är världens lön...

2 kommentarer:

Baronessan sa...

Misstrogenhet är min bästa egenskap. Man ska ifrågasätta allt hela tiden.
Är det inte något farligt eller dyrt som ska testas så kan man väl göra det om man vill, men man ska ändå försöka tänka lite själv. Annars kan ju någon komma dragande med att man kan minska sina rynkor genom att smörja in sig med motorolja t.ex. Kanske lite långsökt, men folk vill så gärna tro att dom kan dö vid 80 utan rynkor.

Shirouz sa...

Hej Baronessan,
jag tycker också att man ska göra det och det är väl lite märkligt att det mesta som är mirakelsaker ofta är svindyra tycker jag. Man kan aldrig fråga för mycket, bara för lite.
Det där med rynkhysterin har gått helt åt helvete, jag undrar när den här skönhetshetsen egentligen slog till och varför så många har fallit för den. Jag är inte oskyldig själv, visst finns det krämer för "mogen hy" som det så fint heter i mitt badrumsskåp men hjälper, nja.... :D