måndag 2 maj 2011

Bara lite allmänt småprat..

Jag tror inte att jag gjorde det.
Knöt ihop påsen menar jag...

Men, jag tror att du förstår då varför det blev som det blev. Jag gör det i alla fall, även om jag inte satte det i samband då, när jag skrev det.
Nu, så är jag glad att det inte var ett avslut utan en ny början.
Det är det som är det häftiga här i livet, man vet aldrig hur det ska gå.

För övrigt, så såg jag The Wrestler på valborg medan ni ungdomar var ute och slarvade runt och tände eld på saker och ting, skålade och kanske till och med sade du till varandra.

Jag lovade Fimpen en recension:
Det var en bra film.
Våldsam men bra och ser jag aldrig mer en häftpistol så är jag tacksam.
Jag erkänner villigt att jag kunde inte riktigt med att titta när de kom loss med de sakerna, bara ljudet fick det att isas i mina ådror.

För övrigt har jag ägnat mig åt Murakami nu, han skriver och pratar om så mycket saker så att det är som en bokstavlig tennismatch att hänga med, ibland läser jag vad han säger och tänker "Sån är ju jag!" och ibland tänker jag "Om jag ändå vore sådan!"

Och!!!!
I dag var jag hos tandläkaren. Jag gillar verkligen när tandläkaren säger "Ta lååånga djuuuupaaaa andetag med maaagen!"
Det är ju bara som så, att när jag är i tandläkarstolen så har jag inga djupa andetag alls att ta, jag flämtar som en terrier som sprungit hundra meter för en medisterkorv och vill bara långt bort ifrån allt.
När jag kommer ut har jag däremot inga problem alls med djupa andetag. Där ser man vad miljöombyte kan göra.

Bedövningen sade de var en ny modejäng (nytt ord, varsågod) som skulle bedöva enbart på stället och försvinna på en timme.
Det visste inte min bedövning om. Den satt i. Och satt i.
När jag skulle skölja hos tandläkaren så var jag som ett såll, det går helt enkelt inte att skölja effektivt när man har lika mycket känsel som en gråsten i munnen.
Men nu är jag färdig där.
Det känns skönt.
Hur är det med dig, då?

6 kommentarer:

Lippe sa...

Jag skulle verkligen behöva gå till tandläkaren men det får nog vänta till hösten.
Annars är det bra :D

Cicki sa...

Nu har jag läst ikapp fyra inlägg. Det är bara att konstatera att de var så Ulvstrumpstypiska som de bara kan bli. Det är det samma som trevligt. Man ska ta livet med en klackspark. Annars kan man bli tokig. Och så ska man njuta av charmtrollskockar som ögonfägnad. Fast svamp vill jag nog ha i alla fall.

Shirouz sa...

Hej Lippe,
ja, det är ju inte helt gratis att roa sig hos tandläkaren, usch, man borde egentligen få betalt för att man går dit. Och choklad och en bra bok när man går därifrån!

Shirouz sa...

Hej Cicki,
tackar, tackar :)
Ja, man måste nog göra det, det tror jag på också, och de få charmtrollskockar man ser ska man definitivt njuta av. Svampen får du som sagt var gärna njuta av, på mig är den totalt bortkastad ;)

lilah sa...

Jag har väl inga direkta problem med att gå till tandläkaren, jag gör det en gång om året (om jag inte har hål, för då blir det ju till att gå dit fler ggr...) Jag älskar det ju inte, men jag vet att om det kommer att göra alltför ont, så finns det bedövning - och ja, jag känner igen den där målande beskrivningen av att ha ett såll till mun, som dessutom känns som den sitter på ena sidan av ansiktet! :-)

Nej, mitt allra största problem med tandläkaren, det är att det KOSTAR så förbannat mycket, om man nu har hål!!! Det är exakt samma ångestkänsla jag har under varje bilbesiktning: "Godegudgörattde intehittarnågotfördetkommeratt kostaskjortanochjagharingen..." vilket naturligtvis aldrig hjälper eftersom jag inte tror på någon gud.

Shirouz sa...

Hej Lilah,
ja, snacka om att det är DYRT! Och inte ett dugg roligt har man och man sitter och lovar sig själv att sluta med allt vad snask heter för att det ska kosta mindre nästa gång, men lika fan så sitter man där igen i stolen året därpå...