lördag 16 april 2011

Imorgon tränar jag Styre till kampkatt.

Går och lägger mig och sover middag, efter att först ha retat upp mig på någon som står på tomgång utanför mitt fönster "Vad fan är det för fel på folk?" morrar jag in i kudden, "Åk eller kliv ur bilen, ska det vara så svårt?"

Tydligen ska det det. För tomgången fortgår och jag gnisslar tänder tills jag kommer på att det är ett sätt att göra tandläkaren lycklig, då övergår jag till att fantisera om att träna Styre till kamp-katt.

Tänk; att bara kunna säga "Tomgångslustkörare" och se katten hoppa upp, slita till sig en fil, fila hörntänderna så att det står härliga till, hoppa i sina små sheriffstövlar med stjärna på och rusa nerför trapporna allt medan han morrar, för att sedan, innan han öppnar dörren ta ett djupt andetag, glida fram längs gräsmattan så att tomgångsmarodören tänker "Åh, så söt katt, jag måste klappa den" och när väl Styre är framme vid marodören så nafsar han till lite lagom, (inte för hårt) i hälsenan och ställer sig sedan på bakbenen så att marodören kan se hur det står skrivet "ÅÅÅÅK!"
Tänk så skojigt det skulle vara.
Tänker jag.
Och upptäcker att bilen åkt.

Nåväl, i morgon kan jag börja träna Styre, tänker jag, och köpa små sheriff-stövlar åt honom, i morgon...

10 kommentarer:

Lippe sa...

En attackkatt! Men inte fila tänderna!! Jag som inte ens klarar att fila naglarna ryser fortfarande! Iiiiik!

Shirouz sa...

He he, ok, han får sätta in fejkvampyrtänder istället innan han ger sig av ;)

lilah sa...

Å det var ju en fredlig version! Innan jag hunnit läsa färdigt, hann jag se för mitt inre hur han ´med ett wrrrrriiiiiiieeeee (som katter i slagsmål låter, du vet...) FLYGER upp och omfamnar förarens huvud med alla fyra tassarna, klorna vilt utspärrade och klös klös, spark, spark, skriiiiik, klöööös....
Ja du hör...! Mordisk är vad jag är. Den föraren skulle aldrig mer bli sig själv igen. Förmodligen inte ens förare, eftersom ögonen antagligen skulle vara utrivna.

winnerhorse sa...

Nämen vad synd att den inte var kvar. hade velat se katten och höra fortsättningen. Ulvstrumpa borde skriva på ett film manus. Mmm det borde hon!

Madelene sa...

Hahaha helt rätt! Tror Styre skulle bli den perfekta kampkatten! =D

Ika sa...

Jag tänker att han sitter bakåtlutad på en stol med baktassarna (vad heter det på katter?) upp på bordet. Kanske har han en hatt över ansiktet också och sover lite medan han väntar på nästa uppdrag...

Men det kanske är bara jag som tänker så... jag vet inte....

Shirouz sa...

Hej Lilah,
jag gillar den fortsättningen, det är lite Stephen King över det :D

Shirouz sa...

Hej Winnerhorse,
tack, jag tänker att det får bli en kortfilm av det, jag ska fråga stjärnan Styre om han har lust, just nu är han upptagen med att springa för livet eftersom han retat upp Asta Katt en gång för mycket. :D

Shirouz sa...

Hej Madelene,
absolut, nyss sprang han rakt in i en fåtölj och flyttade den en meter enbart med huvudet. Han såg helt oberörd ut, så han kan vara katternas Bruce Willis, vem vet... ;)

Shirouz sa...

Hej Ika,
åh, jag kan se det framför mig med, jag tänker att fortsättningen får bli Lilahs och sedan din, cowboyhatt ska han definitivt ha :D