måndag 7 mars 2011

Med ett minne som en undulat är det inte lätt att komma ihåg. Men nu. Välkommen!

Jag har absolut ingen hyfs.
Det kanske du har märkt genom åren här, eller också har du märkt det när vi umgåtts personligen.
Som nu till exempel.
Jag har sett att jag har fått nya läsare, något jag är riktigt glad över och varje gång jag loggar in tänker jag "Nu borde jag välkomna dem" och jag läser andras bloggar där de är trevliga och välkomnar nya bloggare.
"Så där är bra att göra, man känner sig välkommen" myser jag när någon uppmärksammar att jag är i faggorna och så går jag (igen) tillbaka till min blogg och ska välkomna folk och ja, jag glömmer bort det igen.
Någonstans så har jag ett minne som en undulat.
Så är det bara.

Men nu.
Nu jäklar!
Välkomna allihop!
Jag är glad att ni hittat hit och har ni tålamod med mig så kanske jag kan prestera en och annan blogg som är värd att läsa.
Eller också kör vi på vanligt, ni vet att jag börjar med en tråd, virrar bort mig totalt, någonstans i mitten frågar jag mig själv "Vad var det vi pratade om?" och glömmer genast bort det för att ila iväg åt ett annat håll rent ordmässigt.
Sedan kommer jag till något slags slut och vi känner oss båda smått förvirrade över dels vad jag skrivit och kommit fram till (som givetvis inte alls var vad jag hade tänkt skriva) och du som undrar "Hm, vad var det hon ville säga, egentligen?"

Enda trösten jag kan ge är att jag är likadan att muntligt konversera med.
Jag brukar säga att "Jag har ett livligt intellekt"....
Mest bara för att det låter så mycket bättre än att säga "Jag har ett minne som en undulat och måste få ur mig allt jag tänker på illa kvickt."
Egentligen tror jag att jag ligger någonstans mittimellan..
Livligt undulat-intellekt.
Om det finns, så är det jag.

8 kommentarer:

Baronessan sa...

Jag gillar undulater :D Har haft flera stycken.

Shirouz sa...

Hej Baronessan,
jag med :) Mina fick ungar till och med och min vilde far som är mer öm-magad än jag t.o.m. höll sig metervis bort när de skulle matas med kokt ägg, eller vad det nu var, och mumlade "Måste du starta ett menageri?" :D

Mångmamma sa...

Och jag inser mer och mer att jag gillar dig, Shirouz.
Precis så här rörig du beskriver dig själv som, är jag med.
Allrahelst när jag pratar.
Oftast är jag lite mer sorterad när jag skriver - men inte alltid!
Ha en bra vecka!

Kalle Byx sa...

Har alltid känt mig välkommen till din blogg och gillar dessutom undulater.

Shirouz sa...

Hej Mångmamma,
och tack!
Och vad skönt det är att höra att du är likadan, då vet du precis hur det är :)
Ha en bra vecka, du med!

Shirouz sa...

Hej Kalle Byx,
och jag på din blogg :)
En undulatvän till! Det är bra det!

Cicki sa...

Ja, det är jag som kryssat i "typiskt Ulvstrumps" för så där är det ju att läsa här. Man vet aldrig hur det slutar när man väl börjat. Om det sedan handlar om ett rörigt eller rörligt intellekt vet jag inte. Jag har samma funderingar om mig själv. Och Mångmamma också för den delen. Puss på er. Det är ju därför jag tycker om er. Jag känner mig hemma liksom.....:-)

Shirouz sa...

Hej Cicki,
vad skönt att du sa det, om krysset menar jag, jag tror jag kommer att ta dän den mojängen för jag är så nyfiken på vem som tycker vad :D
Du har rätt, rörigt eller rörligt, det är frågan och man vet aldrig svaret innan man kommer till slutet, och du har samma skäl som jag har för att läsa både dig och Mångmamma, jag känner mig hemma hos er och tycker om er :)