tisdag 6 juli 2010

Men det var då själva .........

Men det var då själva fan.
Jag är ledsen, men jag kan inte uttrycka det på ett mer civilt sätt.

Jag sitter här och har skrivit svar på era kommentarer, tryckt "publish" som seden kräver, för att sedan upptäcka att mina kommentarer försvunnit ut i något cyberhål.
För att inte tala om två av mina medbloggares kommentarer, som poppar upp, för att sedan listigt försvinna till nästa gång jag trycker "refresh".

Sån't blir man lite gramsen på.
Eller rättare sagt tvärförbannad.
Mitt svar till Cicki, t ex var ett under av humor och välformulerade ord, mitt tack till Bitten verkar någon gremlin ha fått tag på och hastigt tuggat i sig.

Så jag ger upp med att försöka svara, för tillfället i alla fall.
Allt medan jag morrar som en retad grävling och undrar i mitt stilla sinne om bloggen jag skriver nu kommer att försvinna samma väg.
Kanske blir det här det bästa jag någonsin skrivit i hela mitt liv, sedan trycker jag på "publish" och sitter med skägget i brevlådan och tittar dumt på en tom skärm.
Skulle inte förvåna mig ett dugg.

Vad jag ville ha sagt var att jag blir helt matt i pälsen och glad som en speleman att ni fortfarande läser.
Jag ska inte lova något men jag tror att jag dyker upp lite mer frekvent.
Egentligen hade jag tänkt berätta om mina handledare, vi får se om jag får tid över (Jag hörde dig som sade "Om du får tid över mellan farmandet och tömmandet av kor, menar du?"
Med ett ganska fåraktigt leende så håller jag med. Jag har redan skrämt en björn så här på morgonen och slagit ihjäl en orm, även om det är emot mina principer totalt irl att slå ihjäl någonting. Myggor undantaget. Å andra sidan får jag aldrig tag i några mygg, dör de så gör de troligen det av skratt emedan jag jagar fram i lyan som en rasande furie och slår ihjäl tapeter, gardiner och blomkrukor.)

Nåväl.
Allt för nu.
Jag ska in och kolla om min japanska lada är klar.
Men jag återkommer.

10 kommentarer:

Baronessan sa...

Ja visst blir man förbannad när man inte kommer någon vart. Emellanåt kommer jag ihåg att kopiera texten innan jag gör något eftersom det ska jävlas hela tiden. Men allra som oftast glömmer jag det och sitter sedan där och morrar.
Apropå det så har jag varit urusel på att gå in till mina bloggvänner på sista tiden. Skärpning! Men dig har jag ju i.a.f. koll på på Fejan :)

Shirouz sa...

Hej Baronessan,
visst blir man! Min blogspot är urkonstig, din kommentar gick att posta men det syns inte att det är en kommentar, jag menar, det skulle ju stå "1 comment" egentligen där nere.
Vi får väl se om det här syns.
Och asch då, här har du ju en till som varit urdålig på att gå in hos bloggvänner. Ska skärpa till mig lite jag med, men sant som det är sagt, vi syns ju på Fejan med jämna mellanrum :)

.h. sa...

Byt bloggportal, vetja! :)

Ser fram emot en detaljerad redogörelse om dina handledares liv och leverne :D

Ha de'

Shirouz sa...

Hej .h.
jaa, det kanske jag skulle göra, men jag är ju så lat och det låter som mycket arbete, nu hade jag iofs tur för nu fungerar det tydligen som det ska igen. Jag antar att gremlinsarna som bökade till det har tagit en soldag idag eller är och jäklas på någon annan internetsida ;)

Åh, ja... Mina handledare... Jag ska berätta, jag lovar, det är mycket intressant att ha handledare som leder en vid handen även om de ibland leder en totalt vilse. :)

Cicki sa...

Det var ju synd att jag inte fick läsa det då....:-)

Shirouz sa...

Hej Cicki,
och grattis (igen) :D
Jaa, men nu finns kommentaren där helt plötsligt, det måste vara gremlins i maskineriet. :)

Cicki sa...

Tack igen. Vilket inlägg är det? Nu blir jag ju så himla nyfiken......:-)

Shirouz sa...

Inlägget precis nedanför här, "Kärleken bor i en bowlinghall...", där är det :)

Cicki sa...

Vet du, det där hade jag redan fått. Det var därför jag blev lite förvirrad. Internet är knepigt ibland. Vi vanliga dödliga fattar ingenting.....:-)

Shirouz sa...

He he, så sant som det är sagt :)