lördag 1 maj 2010

Hej, det är bara jag.

Hej, tittar in lite snabbt,
tack för kommentarer, svar kommer, och som ni ser så har jag numera en sådan häringa bokstavsmojäng ni måste skriva i när ni lämnar kommentarer...
Det är enbart för dessa jävla (ibland är det så skönt med svordomar, eller hur?) spammare som tycks ha dykt upp som envetna små otäcka flugsvampar och flugsvampar har jag inte mycket till övers för.
Annars är det full fart, hur är det med dig?
Och.
Glad Valborg och Första Maj i efterskott och nuskott.
Glad Söndag i förskott!
Vi hörs.

15 kommentarer:

Mad World sa...

Tack detsamma på alltihop.

Gubben sa...

Glada skott till dig också!

hiertha sa...

*swisch!*

Full fart här också! :)

*swosch!*

LordParzifal sa...

Jo jag har märkt de där, för en blogg som blott läses märks de extra mycket och sprider negativ energi såpass att jag tänkt ta bort kommentarsfunktionen, min mail finns ju, men jag löste det med att haka av ett par som japaner tydligen riktat in sig på...jag tror de går på de mest lästa eller kommenterade med sin automatiska reklam dataterror

jag behöver ett antirobot system som Obama nu investrerar i för freden

men jag har att läsa ikapp från nyår i din blogg så då du skrivit när andra inte orkat och enbart läst det du skrivit men inte skrivit själva (väldans vad skrivit jag skrivit) så kanske du nu kan läsa andras tills du själv vill och kan

det är du värd då du ju är experten på det här med bloggande
och borde ha lön för det du gör då man betänker att varannan på en vanlig tidning klantar sig som rimmar på klant...

=)

Be well,
L Patrik WJ

Jackan åter i cyberspace sa...

Full fart är härlig fart och med glada dagar går livet fortare, varför det nu måste göra det...

Spammare är ett otyg men livets bloggare får må hända även de små baksidor att ta hand om.

Shirouz sa...

Hej Mad World,
och tack detsamma!

Shirouz sa...

Och Glad Pingst i efterskott, Gubben!

Shirouz sa...

Hej Hiertha,
härligt, eller ibland ohärligt också, här börjar jag undra om jag av misstag någon gång löst klippkort på livets bergochdalbana och aldrig ska få kliva av. Fast det är absolut aldrig tråkigt...

Shirouz sa...

Hej Lord Parzifal,
ja, jag behöver ett antirobotsystem jag med, tror jag. Obama kanske får något över, när han väl lyckats reda ut allt elände med BP och sjukförsäkringslagar.

Jo, jag har gjort som så, jag läser andras och hemfaller åt kotömning (vilket också kallas för mjölkning har jag hört) av små kossor i Farmville. Hjärnan mår bra av att inte tänka ibland har jag märkt, men jag börjar bli smått uttråkad av det, vilket alltid är ett gott tecken. Det känns som jag snart kommer att författa en ganska cynisk och småilsk drapa om det nya systemet som får en att valsa omkring som en sjöman med två träben.
Och tack! Det var snällt sagt, och tack detsamma! Ger du ut en bok, så kan du ge dig sjutton på att jag kommer att köpa den.
Ha det gott:)

Shirouz sa...

Hej Jackan,
det var länge sedan!
Visst är det så, med glada dagar går livet fortare, det gäller även mindre glada dagar har jag märkt. Så fort som tiden har gått nu, på senaste tiden, så blir jag ibland förvånad att jag inte är på år 2015.
Men almanackan hävdar bestämt att jag fortfarande rör mig i år 2010, så jag får väl tro på det, då.
I år är troligen första året jag har en regelrätt semester. Den ska tillbringas med att ligga på gräsmattan, eventuellt kommer jag att vicka på tårna efter någon vecka.:)

hiertha sa...

Det är snart Glad Mors Dag :)
När kommer nästa inlägg? :D

(förresten, kul att du tittade in till mig på ab-bloggen :)

badgear sa...

1:a juni såg jag Piraten i Kivik, majnycklarna i Brösarps backar och Vollsjö på skyltarna.

Men nu börjar det bli sommar, till slut.

Take care.

badgear sa...

Egentligen skulle vi alla ha varit i Piratens fotspår under midsommaren. Men det blev ju inte med det, så jag önskar dig en riktigt skön tid och fin sommar i stugen. Och med allt annat du hittar på.

Snåla inte på snålvattnet!

Shirouz sa...

Hej Hiertha,
jag tror att ett nytt inlägg kommer nästan omgående ganska så snart direkt. (Jag är underbart bra på vaga formuleringar, det märks att jag spenderar mycket tid med byråkrater nu för tiden, va? ;)
Jag tittar in snart igen på AB-bloggen :)

Shirouz sa...

Hej Bad Gear,
ack, det låter som en dröm, med Piraten, Kivik, Brösarps backar och Vollsjö, ibland är det nästan så jag tror att Österlen är en hägring. Nu vet jag ju givetvis att det inte är det, men jag kan ändå inte låta bli att tycka att det vore så mycket bekvämare för mig om det flyttade 30 mil närmare. ;)

Det är sant, vi borde alla ha varit i Piratens fotspår i midsomras, min firades i stugan, mycket mat och skratt och Anders F på stereon, en fin dag blev det.
Stugan är nog det bästa jag tagit mig an, ibland när jag åker hem är det så att jag skulle vilja stoppa ner den i handväskan och ta med mig. Då är det rätt :)
Hoppas du också får en riktigt skön sommar och ha det gott :)