måndag 23 november 2009

Om ni vill, vågar och kan.

Hej, hej, det är bara jag.
Jo, jag är fortfarande kvar, det händer saker här, snart ska jag ha ett möte med Fk och Af, tänk, det har bara tagit 4½ månad.....
Jag säger som Kronér, jag återkommer och så gör ni också, om ni vill, vågar och kan.
Och, för att inte vara oartig, hur är det med dig?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Tvättstugan ida' dö' (öschötska här alltså). Gjorde en utfärd till soprummet. Vem faen tror att man kan slänga en hel bilfront i grovsoporna? samma en som tyckte att en babysitter gick bra bland pappersförpackningarna, och julljusstakarna bland tidningarna, och bland det elektriska lägger vi istället en massa frigolit och två små lastpallar? Har du sett alla undersökningar om att det är i tvättstugan man retar sig mest på sina grannar? Vill bara påpeka att där är jag lugn som en filbunke, men soprummet!! Arg lapp, snubbeltråd eller kanske en liten trevlig mekanik som avlossar en hagelbössa då någon närmar sig med fel pryl i näven? Får nog fortsätta o fundera på lämplig åtgärd.
På tal om åtgärd ja, det är nog en sån som Fk och Af funderar på också. Dock utan hagelbössa, det är jag säker på. /Kia

Shirouz sa...

Hej Kia,
jag garvar här, för jag kan tänka mig din min när du klev in i soprummet... Det är samma fenomen som med folk som råkar "tappa" lite vad som helst när de är i skogen, gamla pulkor, trädgårdsbord och låt mig se om jag minns, jo, just det; bilbatterier!
Sådant folk borde få ett bilbatteri omvirat runt huvudet i några veckor.
Jag hoppas innerligt att hagelbössan inte är aktuell som åtgärd för mig, men jag skulle inte bli ett enda dugg förvånad om de pekade på ett stup och sade "Här har du, ättestupan revisited, varsågod och hoppa!" ;)

Moster Ma sa...

Här är det lugnt. Jag gjorde slut med FK 1989 ( jaaaa jag jobbade där och det är därför jag aldrig brukar kommentera sjukförsäkringssnack).
Men lycka till det måste finnas undantag och du kanske "hamnar i en positiv åtgärd".

Shirouz sa...

Hej Moster Ma,
och tack! Joo, jag tänker gå in med en positiv attityd och försöka se till att det blir så bra som det går, för jag tänker som så, att gå in och tänka "det här går åt helvete" är ingen bra strategi. Jag hoppas på det bästa, och sedan får vi se hur det går...

Anonym sa...

lasa hela bloggen, ganska bra

stella sweden sa...

ibland kan jag önska att jag inget jobb hade så att jag fick den tiden U reflektera över tillvaron, livet, maten, vätskan vi dricker..allt för U överleva! Men det skulle innebära att jag vore arbetslös och med minimal inkomst U jag behöver inte en minimal..det skulle inte funka, men om jag målade mera o vore en bättre marknadsförare så skulle jag kunna leva som jag ville...summa summarum...jag är inte dens jag vill vara...än! ;) Är du? Puss!

Shirouz sa...

Hej Stella Sweden,
och, tusan så roligt att se dig igen!
Jäkla bra fråga du ställer... Hmm, emellan varven när jag uppnår en viss buddha-attityd till saker och människor så är jag definitivt den jag vill vara. Sedan händer det ju något och jag blir ogin och trilsk och arg som fan. Då är jag definitivt inte den jag vill vara. Eller kanske det är så, just då känns det högst berättigat att vara sån också. Eller kanske jag är mer mig själv än jag vill vara också mellan varven. Bra fråga och inte kommer jag fram till något entydigt svar, inte.
Puss och klappa rabbisarna!