torsdag 30 juli 2009

Det är inte så lätt....

.... Lite snabbt här, är på väg ut till torpet...
Låt mig bara säga att så lätt som att gå och säga att man vill arbetsträna är det inte, om man varit sjukskriven länge.
Först skall man bevisa att man klarar någon slags sysselsättning tio timmar i veckan innan man får börja nosa på a-et i arbetsträning....
Överväldigande?
Jodå.
Nedslående?
En aning.
Vad för slags sysselsättning?
Ingen vet.
Är jag smått brydd och lite smått förbannad?
Jo då.

Hur som haver. Jag återkommer med längre rapport och era kommentarer...

8 kommentarer:

Loveina sa...

Men jisses! Jag som trodde att en arbetsglad skulle tas emot med öppna armar!

Jaha. Så nu ska du komma på något att göra som är cirka tio timmar en vecka? Eller ska detta utföras tio timmar per vecka i flera veckor? Och är då inte just detta arbetsträning?

Fattar nada.

Bitten sa...

Varför skulle nånting vara lätt?

Cicki sa...

Knepigt. När jag var i FK:s hetluft 2004 då ansåg de att jag kunde gå från 4 års sjukskrivning till heltidsarbete, på direkten. Trots två misslyckade arbetsträningsförsök!

Ett års kamp började som jag höll på att gå under av, men det tar vi en annan gång. FK smäller inte högt här hemma. Sambon är ju utförsäkrad som du vet och hans ärende vill de inte ens ta i.

Anonym sa...

Ang arbetsträningen har jag inget att säga, men har inte åskan börjat gå än ute vid torpet? Man väntar ivrigt på den längre rapporten :)

Shirouz sa...

Hej Loveina,
ja, det trodde jag med...

Jupp, nu är det tänkt att jag ska komma på något att utföra i tio timmar i ett antal veckor, sedan kan jag bli aktuell för "riktig" arbetsträning...
Jag tycker också att det känns som en arbetsträning att vara sysselsatt i tio timmar, så jag kan väl lugnt säga att jag känner mig smått förvirrad...

Shirouz sa...

Hej Bitten,
ja, egentligen, varför skulle det?

Shirouz sa...

Hej Cicki,
ja, knepigt är det...
Vi får väl se hur det här går, jag känner som så att jag måste komma på något ganska kvickt, min sjukskrivning går ut nästa år, och det känns lite smått som det pyr i knutarna, så jag vill ju sättas i arbetsträning så fort som möjligt för att se om jag klarar av det.
Det är inte utan att jag känner mig stressad...
Ja, jag minns att du har berättat om sambon, egentligen är det inte klokt hur det går till i vissa fall.
Vi får väl se hur det här går, jag återkommer med rapport.

Shirouz sa...

Hej Kia,
(för någonting säger mig att det är du.... :)
jo tack, åskan gick ute i torpet,var lugn för det, det smällde och blixtrade samtidigt, och jag ska säga dig, att där jag satt i rummet så höll jag tummarna för att inte almen skulle bli träffad av blixten. Eller päronträdet.
Den gick precis över torpet, så det var livat...

Och jo då, jag återkommer med längre rapport, vi får ta en fika snart, du har kanske en bra idé vad jag kan sysselsätta mig med? :)