torsdag 18 juni 2009

Jag hinner visst! Nej, det gör jag inte!

Oooooh!!!
Egentligen hinner jag inte sitta här, egentligen borde jag vara på språng som ett lejon på savannen på jakt efter gaseller.
Men, jag satt ju här och betalade räkningar och skulle helt fridsamt se om bloggarna jag följer har uppdaterat något, och visst har ni det!
Och visst har jag tusen saker jag skulle vilja skriva, för tankarna går i gång, och den förnuftiga delen av mig (ja, jag vet, det kan komma som en total överraskelse att jag faktiskt är utrustad med en förnuftig del också...) säger "Logga av, människa! Borsta till dig, du ska snart vara på väg!" och den mer livsnjutaraktiga sidan av mig säger "Men bara lite. Bara liiiite."
"Nej!" skriker den förnuftiga och livsnjutare säger försynt "Men kan jag inte få gå runt och hälsa glad midsommar till alla? och den förnuftiga, tråkiga, realistiska delen av mig säger "Du hinner inte runt till alla! Lägg ner. Koppla ner! NUUUU!" och det är som du förstår absolut ingen överdrift att säga att jag är i konflikt med mig själv.

Så. Jag antar att det är som så, att jag hinner inte runt till er alla. Ni vet vilka ni är, ni som följer mig och jag som följer er, här kommer det, snabbt och effektivt:

GLAD MIDSOMMAR ALLIHOP! Sköt om er, ta på er varmt, ramla inte i vattnet, späd ut snapsen, (det smakar ändå rävgift om du frågar mig...) och sköt om varandra, kom ihåg, det är bara midsommar en gång om året! Klappa katter och hundar och andra smådjur ni har, vi syns, efter midsommar!

Asta Katt hälsar också, att hon tänker tjura riktigt effektivt eftersom hennes trolösa matte ska ut på landet. Det lär gå åt mycket kattgott när jag kommer hem..

8 kommentarer:

Bitten sa...

Glad midsommar själv! Fast du har väl redan gett dig av ...

stella sweden sa...

Glaaad midsommar..jag tänker fan klappa rabbisarna på min gård...klappa lilla Astakatts mjuuuka öron från mig!

Cicki sa...

Glad midsommar på dig också. Här ska vi vara inne så inga varma kläder krävs. Det krävs inte heller något vatten i snapsen eftersom det inte serveras någon snaps. Vatten i ölen? Nejtack. Totte och Elvis hälsar till Asta. Totte är sur för att han inte får vara på balkongen. Han kan väl vara där ute men inte den impulsiva sprätthöken Elvis. Har ingen lust att behöva skrapa upp en katt från asfalten om han ramlar från åttonde våningen.

hiertha sa...

Glad midsommar till dig också ... eller är det mer passande att säga glad höst nu? :D

Känner igen det där med att bli sittande vid datorn. Du hade ju ändå väldigt god disciplin på dig, vad jag kan förstå.

... och det är väl en väldans tur att det är midsommar bara en gång om året. Annars måste jag ju bo i tvättstugan och storstäda alldeles för ofta.
Ja. Så tillbringade jag min midsommarafton. I tvättstugan. Och med storstädning. Helt självvalt. Men ändå.

Hälsa katten.

:)

Shirouz sa...

Hej Bitten,
och tack detsamma, hoppas midsommaren var bra!:)
Nej, i torsdags hade jag inte hunnit iväg, all tid gick åt till att springa runt som ett skållat troll och göra listor på vad som skulle tas med. Sedan tappade jag givetvis bort listan så packningen fick bli på en höft...

Shirouz sa...

Hej Stella Sweden,
tack detsamma, och oooh, hälsa rabbisarna! :)
Asta Katt blev lite gladare av att få en hälsning, dock är jag på intet sätt förlåten för att jag varit ute och förlustat mig... Det kommer att krävas mycket kattgodis har jag förstått... ;)

Shirouz sa...

Hej Cicki,
tack detsamma!
Det var ett märkligt väder, behövdes inga varma kläder där vi var heller, dock var det flera gånger som vi kunde ha utbrustit "Have you ever seen the rain coming down a sunny day?" för solen sken och regnet föll, riktigt vackert var det.
Asta Katt blev ytterligare lite gladare nu, det är nog nästan så att hon funderar på att komma in från sin självvalda isolering under en trädgårdsstol, där hon suttit hela morgonen och gett mig mörka blickar...
Hälsa Totte och Elvis tillbaka! :)

Och, jag har full förståelse för att du inte vill ha Elvis på balkongen, Asta håller sig på golvet på min balkong, jag tror hon lider smått av svindel, eftersom hon piper bara jag lyfter upp henne en meter över golvet, det är jag tacksam för.

Shirouz sa...

Hej Hiertha,
tack detsamma, och ja, för sjutton, nu är det höst! ;)
Ja, det är inte klokt vad lätt det är att bli sittande vid datorn, snacka om tidsvampyr i teknisk förklädnad, jag ska väl erkänna att jag var smått förvånad själv att jag lyckades slita mig så snabbt från datorn.
Du slog nog huvudet på spiken där, när du skrev att det var självvalt att tvätta och städa då, det är nog hela grejen i ett nötskal, att man gör precis vad man själv vill!
Det finns nog allt för många som firar midsommar bara för att "det ska vara så". Nej, självvalt, det är grejen! :)
Asta Katt börjar faktiskt bli riktigt kattlig nu efter denna ytterligare hälsning, snart slutar hon nog att blänga helt. :)