onsdag 27 maj 2009

Tjat....

Det slår mig...
Folk kanske tänker "Det var ett jäääävla tjat om Burma!"
I så fall. Bra. Det ska vara ett jävla tjat om Burma.
Det ska vara ett jävla tjat om varje orättvisa varstans den är, egentligen.
Så.
Jag tjatar om det här. Nästa tjatar om nästa oroshärd. Nästa tjatar om skolmiljön, om kidsen, nästa om bantarhetsen, nästa om Robinsonhetsen, nästa om något annat.
Vi gör så. Vi tjatar som fan.
Tills vi blir trötta.
Sedan tar vi nya tag och tjatar igen.
Aldrig ge upp, eller vad var det han sa den gode Emerson?

6 kommentarer:

LordParzifal sa...

Jag har varit och kikat på statistik och sett till min glädje att du ökat till ca 800 i månaden om du minns önskade jag dig fler besökare en gång och det verkar det som du fått och du är ju aktivast av oss alla, förr var de flesta bloggar på min gamla fnul lista aktiva...

Medan min bloggstatistik dalat ner till samma nivå men det känns lite kul att vara inom samma besöksantal även om jag då jag hade fler slet med bloggen alldeles för mycket så jag får skylla mig själv (både då och nu eller hur man ska tolka det)

men inte gör det mig nåt då man ser vilka som toppar listor på ca 50000 i månaden bland proffsmodebloggarna, inte ens samma genre och de kallar det "litteratur" vadå H&M katalog?
;)
men stor sommartårta till dig
och katten

Be well,
LPatrikWJ

Lokesson sa...

Får jag be dig om en tjänst?
Jag bytte tema i bloggen häromdagen, och efter det har jag nästan inga besökare.
Är det problem med att se eller komma åt bloggen?
För mig fungerar det, men något är det som inte stämmer.
Kan du komma in på min blogg?
Tack på förhand!

stella sweden sa...

..jag tjatar om att jag ständigt tar en paaaauuuuuus från bloggandet men int fan kan jag hålla käften ändå?

(på andras bloggar)

;)

Shirouz sa...

Hej Lord Parzifal,
jo, jag minns att du sagt det, och blir glad för det. Och nu har jag nog suttit i ungefär 20 minuter och försökt formulera mina tankar, men om jag säger att jag blir både glad och skräckslagen så tror jag du fattar. :)
Vad jag däremot inte begriper är varför du inte ligger högre, jag menar, för bövelen, dina dikter kan man läsa med glädje flera gånger om och hitta nya saker varje gång. Jag är mer åt "rafs-och-skriv-hållet", jag tänker inte, (höll jag på att säga) men visst tänker jag, men det är ytterst sälllan jag vet vad jag vill säga när jag börjar skriva, eller också vet jag mycket väl vad jag vill säga men förlorar mig i något annat ämne så att slutresultatet blir något annat.

Jag håller helt med om det där med topplistorna, jag begriper det inte heller, vid närmare tanke, det är nog något man ska vara tacksam för ;)
Och, jag och Asta Katt tackar och hälsar tillbaks:)

Shirouz sa...

Hej Lokesson, som du nog sett var jag inne och kollade igår, men idag såg jag att den lilla rutan med friends-connect var helt tom, så något mankemang verkar det vara?

Shirouz sa...

Hej Stella Sweden, och fan så glad för det är jag :)