tisdag 10 juni 2008

Vi. Får. Väl. Se.

Riktig skitmatch igår. Thierry skadad på träningen, ingen Flamini utan bara ett gäng vimsiga tomtar som vimsade runt på plan. Min mormor skulle gjort det bättre om hon levt.
Men.
Sedan kom Holland!!!
Och så ända in i storskogen förbombat skönt det var att se Italien få tugga gräsmatta!
Jag har inga problem med Italien förutom att de inte är England eller Sverige och förutom att de inte heller är Frankrike.
Däremot Holland har alltid varit en källa till glädje när jag sett dem och igår, mina vänner, var tammefan första gången jag applåderat en ManUnited-spelare helt hämningslöst.
Så bra bollen satt i mål!
Tre gånger!
Bara så där!
Underbart!

I ett ögnablick så hamnade Holland högt på listan över matcher som måste ses, och ja, du vet ju redan, alla matcher kvalificerar sig ju där, men sen finns det ju vissa lag som måste ses lite extra.
Jag minns förra gången det gick bra för Holland, de spelade så bra och så roligt, helt annorlunda mot första matchen som visades igår kväll, sa jag att det var tomtar som vimsade runt som yra höns som aldrig varit i närheten av en fotbollsplan?
Det var faktiskt så att jag är benägen att skriva att det var rent tråkigt.

Men, Frankrike kan om Frankrike vill. Så. Vi. Får. Väl. Se.

Hmm, vad jag tror om i kväll, sa du? Jag tror vi får storstryk. Eller inte.
Hur som helst tror jag att Zlatan kommer att ha fullt upp, och Ljungberg är en bitvarg, så kanske, kanske...
Vi. Får. Väl. Se.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hm, det här känns bra tror jag. Om jag skulle bestämma mej förå börja älska fotboll, då vet jag en som ska få lära mej allt hon kan! Fat chance, för d lär nog inte hända, menifallatt..
/Länge leve Carl-Filip!/
:-)

Shirouz sa...

Nåväl,börja lite försiktigt, med att smågilla ett lag, sedan kan du ta ett större steg och börja känna glädje inför åsynen av Zlatan eller Ljungberg, och därifrån är inte steget långt att bli en riktig fotbolls-idiot. :)