torsdag 6 mars 2008

Jodå, bestämd av mig är jag ju.

De senaste två böckerna jag har köpt är kokböcker, Hagdahls Kok-konsten, som är underbar läsning, jag menar, stuva en grävling? Kom igen, jag älskar böcker om saker jag inte behöver veta...

I förrgår så gick jag bestämt förbi bokrean på ICA, men någon hade försåtligt lagt ut en av Jamie Olivers kokböcker bland de andra böckerna, jag tänkte absolut inte stanna, och när jag väl hade stannat tänkte jag absolut inte titta på boken, när jag väl stod och vände och vred på boken så tänkte jag absolut inte lägga ner den i kundvagnen, när jag väl lagt ner den så hade mina viljor brottats så mycket med varandra att jag var färdig att hoppa ner i kundvagen själv och hovsamt be någon köra mig runt i resten av affären.

3 kommentarer:

Anonym sa...

He he, du skriver så kul. Kvinnan med tangentbordet (som hon drömmer om ibland oxå, tss tss) på den stressiga arbetsplatsen i den större staden får en spricka i nedre delen av ansiktet som går från öra till öra :-)

Hur har vi det i maltförrådet?

/YT-fantasten/

Shirouz sa...

Hehe, det är vackert så, man ska garva så ofta man kan.
Jo, hördudu, jag tittade in i garderoben (för jag får inte plats med mer öl i köksskåpet just nu, så då förstår du ju hur läget är) och hörde malten skrika där de stod så vackert placerade på julsakerna, "MEN ska ingen dricka oss nångång? Vi är ju färskvara!!!"
Jag tyder detta som att vi absolut definitivt måste dricka upp dem, helst ikväll innan de springer ut ur min garderob och ger bort sig själv till nån av mina hopplösa grannar med odräglig musiksmak. Är du laddad? :)

Anonym sa...

You bet! Messar dej efter nappen i em. Listan i nypan & solsken i blick!